Před samotnou debatou celý den probíhaly přípravy ze strany techniků, produkčních, moderátorů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a zaměstnanců ČVUT. Přípravy probíhaly také na školní kuchyni SŠSaŘ ve Stochově pod vedení vedoucí kuchyně Věry Kunešové, UOV Michala Kemra a Václava Červeného.
K této významné události jsme byli osloveni k přípravě cateringového pohoštění pro personál a samotného prezidenta ČR.
Po celý den se o hosty, tedy všechny zúčastněné starali žáci 3. ročníku Marek Malý a Pavel Jokeš ve spolupráci s UOV Miroslavou Moravcovou a Martinou Štikovou. S blížícím se časem příjezdu prezidenta ČR přicházeli další reportéři z různých médií, VIP hosté a zaměstnanci hradu.
Občerstvení pro pana prezidenta a jeho nejbližší doprovod jsme připravili v malém salónku, nabídku tvořily výrobky studené kuchyně, minidezerty a domácí koláčky.
Samotného prezidenta jsme bohužel obsluhovat nemohli, ale za to jsme mohli sledovat jeho příjezd, přivítání a také odjezd z debaty. Během debaty jsem nabízeli občerstvení celému týmu ochrany.
Doufáme, že všichni zúčastnění byli spokojeni, jak s nabídkou, tak se servisem.
Středisko gastronomických služeb