Nahrávám...
Zpět

Cukrářský seminář na téma

 

 

 

 

 

 

Cukrářský seminář na téma

“DEZERTNÍ A ČOKOLÁDOVÉ CUKROVINKY“

Dne 4.12.2024 se na středisku gastronomických služeb konal cukrářský seminář na téma:“ DEZERTNÍ  A ČOKOLÁDOVÉ CUKROVINKY“.

Jako každoročně byl tento kurz v režii skvělé cukrářky paní Pavlíny Berzsiové. Účelem semináře bylo naučit žáky zpracovávat čokoládu do různých čokoládových pralinek a bonbónů s rozmanitými chutěmi. Semináře se zúčastnilo 15 žáků prvních ročníků oboru kuchař-číšník a hotelnictví.

Seminář se dle žáků velice povedl, práce s čokoládou je velmi příjemně překvapila. Výsledkem tak byly velmi zdařilé pralinky a bonbóny, které si děti posléze odnesli domů. Za finanční příspěvek absolventům kurzu, děkujeme sdružení rodičů SRPŠ.

UOV Dagmar Kánská