Cukrářský seminář na téma
“DEZERTNÍ A ČOKOLÁDOVÉ CUKROVINKY“
Dne 4.12.2024 se na středisku gastronomických služeb konal cukrářský seminář na téma:“ DEZERTNÍ A ČOKOLÁDOVÉ CUKROVINKY“.
Jako každoročně byl tento kurz v režii skvělé cukrářky paní Pavlíny Berzsiové. Účelem semináře bylo naučit žáky zpracovávat čokoládu do různých čokoládových pralinek a bonbónů s rozmanitými chutěmi. Semináře se zúčastnilo 15 žáků prvních ročníků oboru kuchař-číšník a hotelnictví.
Seminář se dle žáků velice povedl, práce s čokoládou je velmi příjemně překvapila. Výsledkem tak byly velmi zdařilé pralinky a bonbóny, které si děti posléze odnesli domů. Za finanční příspěvek absolventům kurzu, děkujeme sdružení rodičů SRPŠ.
UOV Dagmar Kánská
© PowerESHOP 2024 | Vytvořeno systémem | Mapa stránek