Nahrávám...
Zpět

Odborný vzdělávací kurz „Čokoládové pralinky a lanýže“

 

 

 

 

 

 

 

 

Odborný vzdělávací kurz „Čokoládové pralinky a lanýže“

Vánoce se kvapem blíží a nejen v našich domovech voní vanilka, skořice a úklidové prostředky.

2. prosince 2019 provoněla středisko gastronomických služeb, Střední školy služeb a řemesel na Stochově, belgická ČOKOLÁDA, kterou přivezla víceprezidentka AKC paní Pavlína Berzsiová. Žáci, 1. ročníků oborů Hotelnictví a Kuchař – číšník, kteří se kurzu účastnili, se naučili pracovat s delikátní surovinou čokoládové ganache, mléčnou hmotnou, marcipánem, mandlovým aroma a různými druhy ozdob. Ve velmi krátkém čase, vznikaly lahodně vyhlížející pralinky a lanýže, za které by se nemusel stydět ani profesionální cukrář. Účastníci kurzu si domů odnesli certifikát a také plnou krabičku svých cukrářských skvostů.

UOV gastronomických služeb