Středisko gastronomických služeb 12. 2. 2020 přivítalo žáky ze ZŠ Kladno a Stochov. Žáci 1. ročníku oboru kuchař-číšník a učitelé odborného výcviku připravili pro žáky pestrý program.
V učebně stolničení se mladí číšníci vžili do role lektorů a provázeli žáky při přípravě míchaných nealkoholických nápojů z bohatého výběru: Virgin Hawaii, Pomerančovo citronový relax, Touch of spring, Nice day.
V kuchyni začínající kuchaři připravili palačinky, které si žáci dle vlastní fantazie plnili různým ovocem, šlehačkou, čokoládou a také si připravili vlastní mini pizzu.
Na závěr si žáci zahráli zábavnou kvízovou hru s otázkami z okruhu českých a zahraničních jídel, nápojů a zajímavostí z oblasti gastronomie.
Vše co si žáci připravili, si také ochutnali.
Středisko gastronomických služeb