Školní projekt třídy 2HT „Naše tradice“
Po delší odmlce se opět vracíme s pravidelnou rubrikou „Naše tradice“. Žáci, David Boťa a Filip Jersák ze třídy 2 HT, si v rámci školního projektu vybrali mysliveckou tématiku. V rámci své prezentace spolužáky seznámili s mysliveckou historií i současností, tradicemi a akcemi. Také s pokrmy, jež se podávají na různých akcích, které jednotlivá sdružení pořádají.
Své restaurační menu v rámci zvěřinových hodů situovali do Restaurace Svatého Huberta. Tento světec je totiž patronem lovců a myslivců. Pod pokličku, jejich nabídky můžete nahlédnout, níže:
Zvěřinová terina se sušenými brusinkami podávaná s domácím kváskovým chlebem
Netradiční bažantí citronová polévka s restovanými kousky masa
Kančí guláš,variace houskových a karlovarských knedlíků
Alibernet, 2017, zemské, Polivka winery
Pečená jablka se skořicí, medem a ořechy
© PowerESHOP 2024 | Vytvořeno systémem | Mapa stránek