Nahrávám...
Zpět

Nácvik přípravy příloh z mouky a brambor

Odborný výcvik technologie 1. ročník

 

 

 

 

 

Nácvik přípravy příloh z mouky a brambor

Žáci prvního ročníku oboru kuchař-číšník nacvičovali přípravu příloh v rámci probíraného učiva technologie. Kynuté, karlovarské a bramborové knedlíky připravovali z vlastních surovin za pomoci a dohledu učitelů odborného výcviku Bc. Miroslavy Moravcové a Michala Kemra. Vyzkoušeli i další druhy jako škubánky, krokety a bramborové noky.

Žákům šla práce hezky od ruky a hotové výrobky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Vše se žákům povedlo a věřím, že své výrobky použili třeba při nedělním obědě.

 

Středisko gastronomických služeb

Michal Kemr, učitel odborného výcviku